HOLA A TOTS I A TOTES

Blog dedicat a tots els companys que a vegades busquem idees navegant per Internet. Aquesta és la pràctica docent d’una senzilla mestra d’educació especial. Espero que us sigui útil.

dimecres, 14 de novembre del 2012

LA RÍNXOLS D'OR


La porta era oberta. I hi va veure una taula.
Sobre la taula hi havia tres plats de sopa. Un, gran; un altre, mitja; i un altre, petit. la Rínxols d'Or estava afamada i va tastar la sopa del plat més gran. Uf! Era molt calenta!
Després va provar la del plat mitja. Uf! Aquesta també era molt calenta! Finalment va tastar la del plat petit i estava al punt. Tant li va agradar que se la va menjar tota.


dimarts, 13 de novembre del 2012

REG ADAPTAT DE L'ARBOÇ


El personal de l'escola sempre busca l'autonomia en les activitats que es puguin dur a terme. Primerament es va idear un sistema de reg adaptat mitjançant una regadora, un motor, la caixa de connexions i un commutador perquè els alumnes puguessin regar les plantes que tinguessin a l'aula. D'aquí es va anar ampliant el projecte fins aconseguir un hort adaptat mitjançant un sistema ideat per B&J Adaptaciones, ja sigui a nivell de terra o dins del que es coneix com a hort urbà. El següent vídeo és una petita mostra del reg adaptat a l'escola.