HOLA A TOTS I A TOTES

Blog dedicat a tots els companys que a vegades busquem idees navegant per Internet. Aquesta és la pràctica docent d’una senzilla mestra d’educació especial. Espero que us sigui útil.

diumenge, 29 de setembre del 2013

Volem que arribi la Tardor

A la classe ja hem començat a fer present la tardor! 
Acompanyats de cançonetes de la tardor hem tocat aquestes fulles tan simpàtiques


També hem escoltat i mirat aquest vídeo, d'on vam treure la idea de posar ulls a les fulles. 







dimecres, 25 de setembre del 2013

Estimulació sensorial

A l'aula dels Firaries ja ha arribat la tardor
També tenim un mòbil petit per als més petits:
I amb fulles seques de magnòlia una cortina tàctil.




dilluns, 23 de setembre del 2013

COMENCEN ELS PETITS

L'entrada dels petits a l'escola sempre requeriex un periode  d'adaptació escolar. A la nostra escola fem el que es diu entrada paulatina:  els petits comencen compartint només unes hores a l'escola i a mida que passen els dies es van augmentant les hores d'estada a l'escola fins aconsseguir una jornada sencera. El peridoe d'adaptació és aquell temps en el qual els nens i nenes passen d'una unitat de convivència elemental (la família) a un altre àmbit més ampli, desconegut i nou per ells (l'escola), on el principal objectiu és la socialització, la integració, l'adaptació i la seva autonomia dintre de les possibiltats reals de cada petit. 




Els mestres deuen transmetre als petits seguretat, afectivitat, cordialitat, alegria, fermesa, organització, mirada directa individualitzada i atenció i carícies per a tots els infants per igual.