HOLA A TOTS I A TOTES

Blog dedicat a tots els companys que a vegades busquem idees navegant per Internet. Aquesta és la pràctica docent d’una senzilla mestra d’educació especial. Espero que us sigui útil.

dissabte, 28 d’abril del 2012


Aquesta tard quan he obert el bloc m'he trobat amb uns missatges de La Magda, de l’Eugènia, de la Lluna, de la Fany Sedano i de la Mònica que em   deien que visités el seu bloc i que hi trobaria una sorpresa. Quina il·lusió més gran quan veus que et regalen un premi per compartir.
MOLTES GRÀCIES NOIES



PER AQUEST PREMI CALEN una sèrie de requisits:

1- Citar el lloc d'on ha arribat el premi: 


 2-  Escriure una frase que  ens defineixi: "Lo més bonic compartir un somriure”

9 comentaris:

  1. Moltíssimes gràcies per enviar-me aquest premi!! M'ha fet molta il·lusió. Com bé he dit a altres bloggers, ja no sé ni com agraïr-vos la gran quantitat de regals que m'heu fet entre ahir i avui, una passada! Molts petons. :) Ens llegim ben aviat.

    ResponElimina
  2. Ametlleta! Jo també t'he deixat un regalet a Ses Meves feinetes! http://sesmevesfeinetes.blogspot.com.es/2012/04/premi-blog-original.html
    B7

    ResponElimina
  3. Muchísimas gracias por pensar en nosotros. Realmente te mereces esos y mil premios más. Enhorabuena y gracias por contar con nosotros. Besitos creativos.

    ResponElimina
  4. Ametlla!! moltissimes gràcies per enviar-me aquest premi!! Fa molta il·lusió. Enhorabona pel teu bloc, és genial. Petonets!

    ResponElimina
  5. Moltíssimes gràcies Ametlla !!!
    Ets una font de sorpreses primer el detall de les flors que em va encantar i ara em retornes el premi que em fa molta il.lusió !!!!
    Fins aviat !!!!
    Una abraçada !!!!

    ResponElimina
  6. Ametla, gràcies. Molt bé, vaig a modificar l'entrada del meu blog de ​​premis per poder afegir, ok? (espero no haber metido mucho la pata) Petons.

    ResponElimina
  7. Moltes gràcies Guapa!!! m'ha fet molta il·lusió!
    Ptonets

    ResponElimina
  8. Moltes gràcies Ametlla. Quina il·lusió! Un cap de setmana ben ple de premis. Ara t'afegeixo a la llista del meu blog.
    Un petonàs!

    ResponElimina
  9. Te mereces mucho porque tu labor es muy importante. Besos

    ResponElimina